Green & Gorgeous
For all your garden needs
Step+After.jpg

Step Re-Design

The client was looking to remodel the main entrance to the garden, a set of uneven, dangerous steps made for difficult access. A full redesign of the steps including reducing the riser height, increasing the number of steps and adding bespoke iron railings transformed the entrance to the space. 

Project Year: 2018

Project Cost: £2,501 - £5,000

Country: United Kingdom

Postcode: BA3

 Before: The steps were uneven, steep, dangerous and overgrown.

Before: The steps were uneven, steep, dangerous and overgrown.

 The new steps are constructed using the original stone, sandstone slabs cut into the curve forming a smart entrance. A bespoke iron railing to provides support wrapping around the tradtional stone planters.    (Ironwork by Alex Relph)

The new steps are constructed using the original stone, sandstone slabs cut into the curve forming a smart entrance. A bespoke iron railing to provides support wrapping around the tradtional stone planters.

(Ironwork by Alex Relph)